Ja God Jul då

Gav klappar till fattiga – bötfälldes av p-vakt 

Jag nu var vi där igen. Åter igen ska man behöva lägga in en artikel under ”Dumheter”.
Ändrade just min avatar på Facebook till en bild som säger ”Some people just need a high five. In the face. With a chair”

Jag har sedan lång tid tillbaka tappat tron på mänskligheten i det mottot att allt för många idioter sitter på samhällsfunktioner som påverkar människors liv väldigt mycket.
Ta Socialtjänsten, Skatteverket, Immigrationsmyndigheten osv osv. Det är människor med lite erfarenhet, taskig verklighetsförankring och en förkärlek, för att inte säga ett sjukligt behov av att följa lagar och regler in absurdum!
Jag har sagt det tidigare och  jag säger det igen. Återinför tjänstemannaansvaret! Låt ingen som arbetar i verk och företag där man kan utdöma böter eller straff, eller reglera människors liv så de önskar att de aldrig hade blivit födda, att agera huvudlöst utan att behöva stå till ansvar för det.

Shit! Saken jag länkade till var en liten sak men den visar på ett stort problem (i mina ögon) nämligen problemet med att människor utan egen hjärna och handlingskraft ska få styra över andra.
Nu går jag och lägger mig.

En tanke på “Ja God Jul då

  1. Skrämmande… skriver gärna under med stora bokstäver på att Återinföra tjänstemanna ansvaret och ansvar överhuvudtaget! Ha en bästa dag i denna ibland förvirrande värld

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s